ГоловнаСуспільствоПодії

Співачку Камалію обікрали в київському ТРЦ

У артистки витягли телефон iPhone 11 Pro Max.

Співачку Камалію обікрали в київському ТРЦ
Певицу Камалию обворовали в киевском ТРЦ
Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Українську співачку Камалію обікрали в столичному торговому центрі Ocean Plaza - з її торбини витягнули телефон iPhone 11 Pro Max.

Про це розповіла сама співачка.

"Зараз дуже модно фотографуватися з нашою поліцією, але вчора ми фотографувалися не для модного селфі в соцмережах - поліцейські протоколювати розповідь про те, як циганка з точністю хірурга витягла мій iPhone Pro Max з кишені (я дізналася про це пізніше, коли дивилася кадри камери відеоспостереження)", - написала вона в Іnstagram.

Артистка додала, що сумнівається, що колись знову побачить свій телефон. При цьому вона розповіла, що він уже заблокований і перебуває у всесвітньому списку загублених телефонів.

Співачка також написала, що їй дуже сумно через фото й інформацію, яку вона не встигла зберегти в хмарі, і закликала українців бути обережними, щоб не опинитися в такій ситуації.

"Жалкуємо про цей інцидент. На жаль, такі ситуації відбуваються в місцях скупчення людей, необхідно виявляти підвищену пильність. Сподіваємося, що все-таки ситуація вирішиться благополучно", - прокоментували інцидент в Ocean Plaza.

Нагадаємо, раніше злодії зняли фари з авто нардепа від "Слуги народу" Ігоря Васильєва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram