ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпрі від пожежі в гуртожитку постраждали шестеро людей

Пожежники врятували десятьох і ще 30 евакуювали.

У Дніпрі від пожежі в гуртожитку постраждали шестеро людей
Фото: dp.dsns.gov.ua

У Дніпрі сталася пожежа в гуртожитку сімейного типу на проспекті Слобожанському. У результаті шестеро людей постраждали і були госпіталізовані. Також пожежники врятували 10 осіб і 30 евакуювали з будівлі.

Про це повідомляють на сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Повідомлення про пожежу надійшло 9 лютого о 16:24. За адресою виїхали чергові відділення 3-ї та18-ї державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС області. На місці рятувальники встановили, що пожежа виникла в кімнаті на 6 поверсі 9-поверхового будинку - горіло домашнє майно в кімнаті на площі 12 кв. метрів", - йдеться в повідомленні.

Від пожежі постраждали п'ятеро людей (троє чоловіків і дві жінки) - вони отруїлися продуктами горіння, також отримав опіки обличчя чоловік, 1973 року народження). Потерпілих у стані середнього ступеня тяжкості госпіталізовано.

Фото: dp.dsns.gov.ua

Фото: dp.dsns.gov.ua

Станом на 21:00 у лікарню самостійно звернулася ще одна постраждала, 1991 року народження, яка з попереднім діагнозом "отруєння продуктами горіння" в стані середнього ступеня тяжкості також була госпіталізована.

"За допомогою апаратів на стислому повітрі пожежники врятували 10 осіб, яких вивели по сходах, також із верхніх поверхів на свіже повітря вивели 30 осіб (жителів кімнат)", - повідомили в ДСНС.

Нагадаємо, в грудні минулого року в Києві через пожежу в гуртожитку Національного авіаційного університету евакуювали 300 студентів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram