ГоловнаСуспільствоЖиття

У четвер у більшості областей України прогнозують шквальні пориви вітру й ожеледь

Температура вдень переважно буде вище від нуля.

У четвер у більшості областей України прогнозують шквальні пориви вітру й ожеледь
Фото: EPA/UPG

У Києві 6 лютого буде хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -7...-9 градусів, вдень -1...+1 градус. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг; на Закарпатті без істотних опадів; на дорогах ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -3...-10 градусів, удень +3...-3 градуси.

У Карпатах вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг, температура вночі -9...-14 градусів, удень -3...-8 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -4...-10 градусів, удень +2...-3 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг; в Дніпропетровській області вночі сильний сніг, вдень сніг; на дорогах ожеледиця, місцями заметіль, вітер північно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -3...-9 градусів, у Дніпропетровській області -1...-6 градусів, вдень -3...+2 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі місцями сильний мокрий сніг, вдень сніг, на дорогах ожеледиця, місцями заметіль, вітер північно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +1...-6 градусів, удень +2...-5 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі сильні дощ і мокрий сніг, вдень мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу, місцями заметіль, вітер північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 25-30 м/с . Температура повітря вночі та вдень +1...-4 градуси.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі сильний дощ, вдень дощ, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 25-30 м/с. Температура повітря вночі та вдень 0...+5 градусів.

Нагадаємо, Державна служба з надзвичайних ситуацій попередила про несприятливі погодні умови, які можуть призвести до припинення руху транспорту і ускладнити роботу енергетичних підприємств.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram