ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція затримала трьох підозрюваних в убивстві адвоката у Кропивницькому

Олександра Іванова застрелили біля місцевого СІЗО у серпні 2019 року.

Поліція затримала трьох підозрюваних в убивстві адвоката у Кропивницькому
Александр Иванов

Правоохоронці затримали підозрюваних в убивстві адвоката у Кропивницькому у серпні 2019 року. Про це повідомили у Нацполіції області.

Троє затриманих є місцевими жителями у віці 45, 48 і 54 років. Операцію проводили із залученням спецпідрозділів "КОРД", роти поліції особливого призначення і "Альфи".

"В рамках кримінального провадження на території Кропивницького і області правоохоронцями проведено близько 40 обшуків, в результаті яких вилучено речові докази", - йдеться у повідомленні.

Затриманим повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.15 та ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство) і ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Фото: https://www.npu.gov.ua/

Нагадаємо, адвоката Олександра Іванова застрелили 22 серпня 2019 року біля будівлі СІЗО у Кропивницькому. Чоловіка, який був із ним, важко травмували. Зловмисники стріляли з автомобіля.

За даними ЗМІ, Олександр Іванов - колишній правоохоронець. Він працював на керівних посадах в обласному главку, зокрема заступником начальника ГУ НП в області зі слідства. До цього був начальником Ленінського райвідділу у тоді ще Кіровограді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram