ГоловнаСуспільствоПодії

Озброєні грабіжники напали на будинок керівника лісгоспу у Львівській області

Від катувань померла на місці 59-річна жінка.

Озброєні грабіжники напали на будинок керівника лісгоспу у Львівській області
Фото: radio.vesti.ru

Увечері в середу, 22 січня, озброєні люди в масках скоїли розбійний напад на приватний будинок керівника Радехівського лісгоспу Степана Данькевича.

Про це повідомила поліція Львівської області у фейсбуці. Грабіжники забрали з будинку цінні речі та катували членів сім'ї. Від отриманих травм померла 59-річна жінка.

Правоохоронці з'ясували, що під час нападу в будинку перебували п'ятеро осіб - 61-річний чоловік, троє жінок віком 34, 59 і 87 років, а також двоє дітей віком 1 і 5 років.

"Нападники жорстоко катували власника будинку і завдали тілесних ушкоджень жінкам, вимагаючи вказати місце зберігання грошей і цінностей, після чого заволоділи коштами та зникли. Від отриманих травм одна з жінок померла на місці події", - розповів начальник Головного управління Національної поліції Львівської області полковник поліції Василь Віконський.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) і за ч. 4 ст. 187 (розбій) КК України.

"Для розкриття цього резонансного злочину залучено найкращих фахівців різних служб і підрозділів поліції Львівщини. Працюють експерти, оперативники, слідчі та співробітники інших служб. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб встановити осіб, причетних до нападу і вбивства, і затримати їх", - сказав Віконський.

Нагадаємо, раніше в Київській області правоохоронці затримали організоване злочинне угруповання, яке здіснило щонайменше п'ять озброєних нападів на будинки місцевих жителів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram