ГоловнаСуспільствоЖиття

Співробітниця мерії Рудок відсудила 7,5 тис. гривень у депутата, який назвав її "бабуля бальзаківського віку"

З депутатом також провели профілактичну бесіду поліцейські.

Співробітниця мерії Рудок відсудила 7,5 тис. гривень у депутата, який назвав її "бабуля бальзаківського віку"
Михаил Михняк
Фото: zaxid.net

Співробітниця мерії міста Рудки Львівської області Ганна Городник відсудила 7,5 тис. гривень у депутата Михайла Міхняка, який назвав її "бабуля бальзаківського віку".

Про це повідомляє Zaxid.net.

Відзначають, що у вересні 2019 року Міхняк двічі закликав у фейсбуці своїх виборців вимагати звільнення Городник, назвавши її "бабулею бальзаківського віку". Обидва пости депутата досі доступні на його сторінці - суд, хоч і задовольнив повністю позов Городник про виплату компенсації, не зобов'язував видаляти повідомлення або спростовувати їх, як це буває в подібних випадках.

Що стало причиною конфлікту між депутатом і співробітницею виконкому, невідомо.

"Хто за те, щоб виключити «Шурку» Городник Ганну з виконавчого комітету! З її похилим віком та непрацездатністю? На її місце піде хтось інший, молодий, а не бабуся бальзаківського віку! Хто «за» пишіть на моє ім'я звернення з колективними підписами", - написав Міхняк на своїй сторінці.

Городник на суді заявила, що після того, як дізналася про ці повідомлення, була змушена пройти курс лікування і виправдовуватися перед односельцями. Жінка також звернулася із заявою в поліцію, після чого правоохоронці провели профілактичну бесіду з депутатом.

Нагадаємо, влітку минулого року Київський апеляційний суд звільнив від адміністративної відповідальності жителя Тетієва Київської області, який назвав мера міста "гандоном". Чоловік довів, що порівнював його з фантастом Івом Гандоном.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram