ГоловнаСуспільствоПодії

Двоє людей загинули в потрійній ДТП у Рівненській області

Водій, який спровокував аварію, не постраждав, його затримали.

Двоє людей загинули в потрійній ДТП у Рівненській області
Фото: https://rv.npu.gov.ua/

У Здолбунові сталася ДТП за участю трьох автомобілів, в результаті якої загинули двоє водіїв. Про це в суботу повідомили в Нацполіції Рівненської області.

Аварія сталася ввечері 3 січня на дорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів".

"31-річний мешканець села Гільча-2 - водій автомобіля "ВАЗ 2110", виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав переваги в русі та зіткнувся з "Renault Trafic" під керуванням 58-річного жителя села Білашів. Від удару мікроавтобус відкинуло на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з автомобілем "Honda Civic", яким керував 32-річний житель села Здовбиця", - йдеться в повідомленні.

Водій "Honda" від отриманих травм загинув на місці події. Водія мікроавтобуса намагалися врятувати медики швидкої медичної допомоги. Однак травми виявилися несумісними з життям.

Водій автомобіля "ВАЗ" не постраждав. Його затримали і помістили в ізолятор тимчасового утримання.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох осіб, розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше у Київській області мікроавтобус "Mercedes" врізався в дерево. Одним з двох загиблих виявився рятувальник ДержНС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram