ГоловнаПолітика

Рябошапка призначив нових прокурорів у Тернопільській і Рівненській областях

Головний військовий прокурор представив їх колективам прокуратур.

Генпрокурор Руслан Рябошапка призначив нових прокурорів у двох областях: Тернопільській - Петра Бойка, Рівненській - Антона Войтенка.

3 січня заступник генерального прокурора - головний військовий прокурор Віктор Чумак представив їх колективам обласних прокуратур.

Про це інформує пресслужба ГПУ.

Петро Бойко народився 23 липня 1985 року в Чернігові. В органах прокуратури - з 2010 року. За цей час обіймав різні посади, в тому числі керівні в органах прокуратури Севастополя і військової прокуратури Західного регіону.

Фото: gp.gov.ua

До призначення на посаду прокурора Тернопільської області працював військовим прокурором Чернівецького гарнізону Західного регіону України.

Антон Войтенко народився 22 жовтня 1984 року в Умані Черкаської області. Вищу юридичну освіту здобув у Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури працює з 2007 року. За цей час обіймав різні посади, в тому числі керівні.

Фото: gp.gov.ua

До призначення на посаду прокурора Рівненської області займав посаду начальника управління нагляду за дотриманням законів, виконанням судових рішень у кримінальному провадженні та під час проведення оперативно-розшукової діяльності військової прокуратури Центрального регіону України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram