ГоловнаСуспільствоЖиття

Чорна п'ятниця — пора оновлювати електроніку і техніку

Чорна п'ятниця в Україні вже стала майже такою ж традицією, як і в США. У день грандіозного розпродажу більшість великих і дрібних магазинів пропонує покупцям знижки до 90%. До акції починають готуватися ще з вересня — як рітейлери, так і покупці. Щоб залучити більше клієнтів, магазини пропонують не тільки запаморочливі знижки, але і безкоштовну доставку, Кешбек, додатковий безкоштовний сервіс і багато іншого.

Чорна п'ятниця в Україніа вже стала майже такою ж традицією, як і в США. У день грандіозного розпродажу більшість великих і дрібних магазинів пропонує покупцям знижки до 90%. До акції починають готуватися ще з вересня — як рітейлери, так і покупці. Щоб залучити більше клієнтів, магазини пропонують не тільки запаморочливі знижки, але і безкоштовну доставку, Кешбек, додатковий безкоштовний сервіс і багато іншого. Покупці, в свою чергу, ретельно вивчають пропозиції і складають плани покупок.

Black Friday 2019 випадає на 29 листопада. Головний фокус більшості споживачів спрямований на придбання товарів преміум сегменту. Лідери продажів — електроніка і техніка. Розглянемо, що цікавого з цих категорій можна вибрати за зниженою ціною.

Смартфони і планшети

В Чорну п'ятницю в каталогах магазинів можна вибрати флагманські смартфони від Samsung, Apple і Xiaomi. Ці компанії впроваджують в девайси нові розробки, тому вони демонструють відмінну продуктивність і функціональність. Деякі вигідні пропозиції дозволяють заощадити на покупці смартфона до 10 000 грн.

Планшети представлені брендами Apple, Huawei, Samsung, Lenovo і т.д. Гаджети відрізняються не тільки значними технічними характеристиками, але і легкою вагою і компактною конструкцією. Їх зручно брати з собою в дорогу, на навчання або роботу.

Акція Чорна п'ятниця — це можливість не тільки вигідно придбати гаджети, але і підібрати недорогі, стильні та практичні аксесуари до них.

Ноутбуки та комп'ютери

Найбільшу увагу на розпродажі отримують ігрові ноутбуки і ПК, так як в звичайний день вони коштують дорого і по кишені далеко не кожному. Геймери також зможуть порадувати себе новим монітором, мишею, клавіатурою, кріслом, гарнітурою і іншими необхідними для повноцінного занурення в ігровий світ комплектуючими.

Телевізори та аудіотехніка

Знижки в Чорну п'ятницю стануть в нагоді і тим, хто давно мріє про телевізор з великою діагоналлю, реалістичною і соковитою передачею картинки і об'ємним звучанням. Щоб зробити покупку більш функціональною, можна підібрати до неї в комплект ТВ-тюнер, медіаплеєр, проектор або ігрову приставку. Деякі магазини навіть пропонують додаткові знижки на спільне придбання декількох товарів.

Це всього лише мінімальний список того, що можна вигідно купити зі знижкою в Чорну п'ятницю. Цікаві пропозиції допоможе знайти каталог інтернет-магазину Фокстрот.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram