ГоловнаСуспільствоВійна

Зеленський висловив співчуття у зв'язку зі смертю комбрига Коростельова

Полковник помер у лікарні Харкова 19 листопада.

Зеленський висловив співчуття у зв'язку зі смертю комбрига Коростельова
Евгений Коростелев
Фото: mil.in.ua

Президент Володимир Зеленський висловив співчуття у зв'язку зі смертю командира 128-ї бригади Євгена Коростельова, який після поранення на Донбасі проходив лікування у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону.

Про це президент сказав під час робочої поїздки в Станицю Луганську.

"Ми втрачаємо найкращих людей, і сьогодні я своїм указом нагородив, на жаль, посмертно Євгена Коростельова, який був комбригом 128-ї гірничо-штурмової бригади. Під час операції розмінування він отримав серйозні поранення і, на жаль, пішов. Але він завжди з нами, слава таким героям. Наші співчуття родині, рідним і його дітям", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, 19 листопада в Харкові помер поранений на Донбасі командир 128-ї бригади Євген Коростельов. Його було поранено 13 листопада біля Докучаєвська. Крім командира, в результаті обстрілу бойовиками з автоматичного станкового гранатомета отримали поранення ще троє офіцерів частини.

Полковник Коростельов став командиром 128-ї бригади недавно. Він замінив на посаді Героя України полковника Сергія Собка. До цього Коростельов обіймав посаду командира самохідно-артилерійського дивізіону 25-ї окремої повітряно-десантної бригади. За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі 21 липня 2015 року нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram