ГоловнаСуспільствоВійна

Комбрига 128-ї бригади поранено поблизу Докучаєвська

Також у результаті обстрілу поранено ще трьох офіцерів бригади.

Комбрига 128-ї бригади поранено поблизу Докучаєвська
Евгений Коростелев
Фото: mil.in.ua

У районі Докучаєвська поранено комбрига 128-ї гірничо-штурмової бригади - полковника Євгена Коростельова. Його доставили в госпіталь.

Про це з посиланням на свідчення очевидців повідомляє Український мілітарний портал.

Крім командира бригади, в результаті обстрілу бойовиками з автоматичного станкового гранатомета отримали поранення ще троє офіцерів частини.

У зведенні пресцентру Операції Об'єднаних Сил на 18:00 12 листопада фігурує двоє поранених в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої. Чи стосується це поранення командира 128-ї бригади, невідомо.

Саме в районі відповідальності 128-ї гірничо-штурмової бригади міститься ділянка розведення військ №3 в районі населених пунктів Богданівка-Петровське.

Раніше бойовики обстріляли вантажний автомобіль "Урал" 128-ї бригади з керованих протитанкових ракетних комплексів. В результаті було поранено четверо бійців.

Полковник Євген Коростельов перебуває на посаді командира 128-ї бригади недавно. Він змінив на посту Героя України полковника Сергія Собка. До цього Коростельов обіймав посаду командира самохідно-артилерійського дивізіону 25-ї окремої повітряно-десантної бригади.

За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі 21 липня 2015 року нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram