ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі противник з гармати БМП-1 обстріляв сили ООС

Втрат з української сторони немає.

На Донбасі противник з гармати БМП-1 обстріляв сили ООС
Фото: ТСН

Від початку доби 20 листопада на Донбасі російсько-окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню. Вони обстріляли сили операції Об'єднаних сил з гармати БМП-1 і великокаліберних кулеметів.

Вогонь вівся у районі Березового Донецької області, повідомили на сторінці штабу ООС у Facebook. Бойових втрат з української сторони немає.

За минулу добу 19 листопада сталося 11 обстрілів, у тому числі і із застосуванням забороненої Мінськими домовленостями зброї: мінометів калібру 83 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

"У районі відповідальності ОТУ "Схід" російські окупаційні війська здійснили 5 обстрілів: двічі біля Водяного – з мінометів калібру 82 мм, гармат БМП-1, ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; неподалік Старогнатівки – з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Березового – з СПГ і великокаліберних кулеметів; біля Гнутового – з автоматичних гранатометів", - уточнили у штабі ООС.

У районі ОТУ "Північ" сталося шість обстрілів: біля Кримського, двічі неподалік Південного, біля Залізного, Луганського і неподалік Кіндрашівської Нової.

Нагадаємо, 19 листопада українські військові збили ворожий безпілотник, який здетонував після падіння. Дрон запустили з метою з'ясування побудови системи оборони і розкриття систем вогню підрозділів ООС.

17 листопада російські війська атакували позиції 46-ї десантно-штурмової бригади біля села Сизе під Луганськом з території Російської Федерації. Один військовослужбовець отримав важкі поранення. Противник скинув з дрона гранату, внаслідок чого множинні поранення спини отримав один український військовий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram