ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала трьох громадян Грузії за підозрою в пограбуванні заможної дачі під Борисполем

Грабіжники поспішали в аеропорт - з валізами, наповненими награбованими грошима і коштовностями.

Поліція затримала трьох громадян Грузії за підозрою в пограбуванні заможної дачі під Борисполем

У Київській області поліцейські під час спецоперації затримали трьох громадян Грузії, яких підозрюють у пограбуванні заможної дачі під Борисполем.

Про це повідомляють на сайті поліції.

За словами голови Нацполіції області Андрія Небитова, троє затриманих у масках увірвалися в один із будинків садового кооперативу в селі Артемівка. Там вони напали на господаря і його дружину, зв'язали їх і винесли з дому цінні речі, велику суму грошей, а також викрали автомобіль "Лексус".

Поліцейські затримали зловмисників на трасі Київ-Бориспіль, по дорозі в аеропорт - з валізами, наповненими награбованими грошима і коштовностями.

"Грабіжниками виявилися іноземці 33, 41 і 43-річного віку, які мають посвідку на проживання в Україні. У цей день вони збиралися полетіти до себе на батьківщину. Про затримання поінформовано посольство Грузії. Під час обшуку за місцем їхнього тимчасового проживання правоохоронці виявили та вилучили гранати, пістолети, автомати", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що викрадений автомобіль знайшли та повернули власникам.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу. Вирішується питання про оголошення підозри іноземцям та обрання їм запобіжного заходу.

Нагадаємо, в липні поліція зі стріляниною затримала групу озброєних бандитів, які пограбували водія під Києвом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram