ГоловнаСуспільствоОсвіта

У Криму через шторм загинули чемпіонка і віцечемпіонка світу з кікбоксингу

"Одна дівчина стрибнула з пірсу в штормове море, друга кинулася її рятувати".

У Криму через шторм загинули чемпіонка і віцечемпіонка світу з кікбоксингу
Фото: vk.com/kickboxingkr

Дві російські спортсменки, які займалися кікбоксингом, загинули в окупованому Росією Криму під час купання в шторм. Нещасний випадок стався в неділю, 4 серпня, на території яхт-клубу в Севастополі.

"Незважаючи на попередження про штормову погоду, під час купання потонули двоє дівчат: мешканка Москви 1986 року народження і мешканка Мурманська 1992 року народження. Одна - чинна чемпіонка світу з кікбоксингу, друга - віцечемпіонка", - цитує "Интерфакс" Володимира Безпалого, заступника начальника управління забезпечення заходів цивільного захисту окупаційного уряду Севастополя.

"За попередніми даними, одна дівчина стрибнула з пірсу в штормове море - в хвилю. Ймовірно, її вдарило об пірс, друга дівчина кинулася її рятувати", - розповів Безпалий на нараді окупаційного уряду.

Тимчасово виконувач обов'язків голови Севастополя Михайло Развожаєв попросив правоохоронні органи оцінити дії керівництва яхт-клубу. Заступник начальника управління пояснив, що для купання це місце не призначене, рятувальників у клубу немає, про подію повідомила охорона.

Імена загиблих - Фатіма Джакубова і Еліна Гісмеєва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram