ГоловнаСуспільствоЖиття

Прикордонники вилучили партію контрабандних сигарет на півмільйона гривень

Зупиняти контрабандистів довелося за допомогою попереджувальних пострілів, після чого вони втекли.

Прикордонники Чернівецького загону запобігли спробі незаконного переміщення 13 тис. пачок сигарет в Румунію, вартістю близько півмільйона гривень. Про це повідомляє пресцентр Держприкордонслужби.

На ділянці відділення «Перкалаб» відділу прикордонної служби «Селятіно» прикордонники виявили групу мужчин, які з пакетами рухалися в бік кордону. Щоб зупинити чоловіків, прикордонникам довелося здійснити попереджувальні постріли, після чого порушники кинули свої пакети і вдалися до втечі. Під час огляду військовослужбовці виявили 11 пакетів з сигаретами.

Фото: dpsu.gov.ua

Пошуки правопорушників тривають. Сигарети, сума оцінки яких становить близько півмільйона гривень, передано працівникам ДФС.

Фото: dpsu.gov.ua

Нагадаємо, в кінці червня 2019 року СБУ виявила на Закарпатті найбільшу партію контрабандних сигарет в історії України. За попередніми підрахунками, вартість товару оцінюється в 70 млн гривень.

Санкціоновані обшуки відбулися спочатку на одному зі складів Мукачева, де знайшли ящики з сигаретами таких марок, як Regina, D & B, Dubao, Continental. Поруч з цим приміщенням були 13 навантажених контрабандою вантажівок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram