ГоловнаСуспільствоВійна

Данилюк і делегація РНБО відвідали передові позиції Авдіївки в зоні ООС

Мета візиту - ознайомитися з нинішньою ситуацією і оцінити ймовірність загроз для військових.

Делегація Ради національної безпеки і оборони України на чолі із секретарем Олександром Данилюком відвідала район проведення операції Об'єднаних сил і ознайомилася із ситуацією на передових позиціях у районі Авдіївки. Про це повідомляють на фейсбуці ООС. 

Фото: Операція об'єднаних силFB

Мета візиту - ознайомитися з нинішньою ситуацією, оцінити ймовірність загроз для захисників України і мирного населення Донецької і Луганської областей.

Фото: Операція об'єднаних силFB

Крім того, під час візиту члени РНБО заслухали доповідь командувача Об'єднаних сил генерал-лейтенанта Олександра Сирського про загальну ситуацію.

Фото: Операція об'єднаних силFB

Данилюк і група РНБО відвідали передові позиції українських військ у районі населеного пункту Авдіївка. Також вони побували на Приазов'ї, де вивчили стан справ військових частин, які виконують бойові завдання на лінії зіткнення і проблемні питання в роботі одного з контрольних пунктів в'їзду-виїзду.

Нагадаємо, перша робоча поїздка президента Володимира Зеленського в Луганську область відбулася 27 травня.

Голова держави поспілкувався з бійцями про побутові умови, якість харчування, забезпечення технікою, житлом і соціальним пакетом, укомплектування підрозділів. У Станиці Луганській президент побував на передовій, зокрема на посту спостереження і у бліндажах.

Оглянувши побутові умови, в яких перебувають військовослужбовці, Зеленський наголосив на необхідності поліпшити забезпечення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram