ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі отримали поранення троє українських військових

Бойовики здійснили 5 обстрілів по Водяному.

На Донбасі отримали поранення троє українських військових
Фото: EPA/UPG

У вівторок, 11 червня, озброєні формування Російської Федерації на Донбасі 24 рази порушили режим припинення вогню. У результаті обстрілу отримали поранення троє українських військових, повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у Фейсбуці.

Бойовики застосовували заборонене озброєння 7 разів: артилерію калібру 122 мм, міномети калібру 120 і 82 мм. Крім того, зафіксовано обстріли з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Обстрілу зазнали позиції ООС поблизу населених пунктів Водяне (п'ять обстрілів, включаючи мінометні), Лебединське (3), Піски, Павлопіль, Авдіївка, Гнутове, Мар'їнка, Широкине. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" артилерія бойовиків працювала в напрямку Попасної і Гладосового, також були обстріляні Кримське, Золоте, Новолуганське і Південне.

На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям. За даними розвідки, двох окупантів убито і 7 поранено.

Від початку поточної доби ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил чотири рази - поблизу Водяного, Новгородського, Старогнатівки і Зайцевого. Втрат немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram