ГоловнаСуспільствоЖиття

В одеській колонії введено особливий режим

Тимчасово заборонені побачення з родичами та вхід для ЗМІ.

В одеській колонії введено особливий режим
Последствия пожара в одесской колонии
Фото: dbr.gov.ua

У Південній виправній колонії №51 введено особливий режим, передбачений статтею 105 Кримінально-виконавчого кодексу України. Про це повідомляє міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації Міністерства юстиції України, пише "Думская".

В установі посилили охорону і нагляд за засудженими, тимчасово скасували побачення з ними, відвідування їх близькими родичами й іншими особами. Крім того, колонію закрили для засобів масової інформації.

"Додатково інформуємо, що час, упродовж якого засудженим не дозволяються побачення в зв'язку з переведенням установи виконання покарань на режим особливих умов, зараховується в термін, після закінчення якого засуджені можуть їх отримати. Про припинення режиму особливих умов буде повідомлено додатково", - зазначено в повідомленні.

У колонії відзначили, що в результаті заворушень постраждали 15 співробітників відомства, четверо госпіталізовано. В результаті підпалу була знищена значна частина об'єктів інфраструктури та інше майно. Житлова зона колонії знеструмлена.

ДБР почало розслідування бунту, прокуратура порушила за фактом учорашніх подій дві кримінальні справи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram