ГоловнаСуспільствоПодії

Підозрюваного у вбивстві сім'ї в Вінниці заарештовано без права застави

Підозрюваним у вбивстві сім'ї в Вінниці виявився батько.

Підозрюваного у вбивстві сім'ї в Вінниці заарештовано без права застави
Фото: vn.npu.gov.ua

Вінницький міський суду 2 січня обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права застави підозрюваному в скоєнні жорстокого вбивства чотирьох осіб.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

Відзначається, що в кримінальному провадженні призначено понад 15 судових експертиз, проводяться допити та вивчення речових доказів.

Нагадаємо, 31 грудня близько 15:00 диспетчер "швидкої допомоги" повідомив в поліцію про те, що в одній з квартир міста знайдено тіла двох жінок і семирічну дитину. Ще одну трирічну дівчинку з тілесними ушкодженнями в області голови забрали в реанімацію, але врятувати її не вдалося.

"Швидку" викликав власник квартири, який знайшов тіла. Вбитими були його 63-річна мати, 30-річна дружина, 7-річний син і 3-річна дочка. За попередніми даними, вони загинули від травм голови.

1 січня 30-річному жителю Вінниці, що повідомив про загибель родичів, пред'явили підозру в умисному вбивстві чотирьох осіб.

У поліції повідомили, що підозрюваний вказав на знаряддя злочину - молоток. Мотивом могла стати сварка з колишньою дружиною.

За вбивство чотирьох людей зловмисникові загрожує довічне ув'язнення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram