ГоловнаСуспільствоПодії

У Тернополі в результаті вибуху гранати загинув чоловік (оновлено)

Ще двоє постраждали.

У Тернополі в результаті вибуху гранати загинув чоловік (оновлено)
В результате взрыва гранаты в Тернополе погиб мужчина
Фото: tp.npu.gov.ua

У середу, 2 січня, в Тернополі в гуртожитку вибухнула граната.

Про це повідомляють Новини UA в Фейсбуці.

"Сьогодні о 15:20 у Тернополі на вулиці Макаренка, 2 в гуртожитку вибухнула граната. Є один загиблий і двоє травмованих", - повідомив оперативний черговий обласного управління з питань цивільного захисту населення Ярослав Скалецький.

Обставини трагедії з'ясовують.

Фото: tp.npu.gov.ua

Оновлення. У поліції області  уточнили, що вибух стався в однокімнатній квартирі на другому поверсі на вулиці Макаренка близько 16:00.

"Зайшовши в приміщення, поліцейські виявили тіло чоловіка. У нього на пальці висіло кільце, ймовірно, що від гранати. Поруч лежали ще дві поранених людини. Їх доставили в лікарню", - йдеться в повідомленні.

За словами заступника начальника ГУ НП в Тернопільській області Степана Яцуха, на момент вибуху в кімнаті були чотири людини. Власник розповів, що загиблий - його сусід. Вони дивилися телевізор і розпивали алкоголь. Загиблий вирішив похвалитися тим, що у нього є граната, але в результаті необережного поводження вона вибухнула.

Остаточну причину вибуху встановить слідство. На місці події працюють криміналісти, оперативники, вибухотехніки. В результаті вибуху витоку газу не відбулося. Не пошкоджені ніякі комунікації. Слідство триває.

Нагадаємо, раніше в Києві на Оболоні знайшли тіло чоловіка, який загинув унаслідок вибуху гранати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram