ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі загинув український військовий, четверо отримали поранення

Бойовики здійснили 13 обстрілів з важкого озброєння.

На Донбасі загинув український військовий, четверо отримали поранення
Фото: Макс Требухов

У неділю, 4 листопада, в зоні бойових дій на Донбасі загинув український військовий. Ще троє військовослужбовців операції Об'єднаних сил отримали легкі поранення, один боєць - поранення середньої тяжкості. Про це повідомляє прес-центр ООС на своїй сторінці в Фейсбуці.

За минулу добу бойовики 18 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог 13 разів застосував озброєння, заборонене мінськими домовленостями.

Супротивник вів прицільний вогонь з мінометів різного калібру, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте, Авдіївка, Новотроїцьке, Павлопіль, Водяне, Гнутове, Лебединське.

Позиції Об'єднаних сил у районі Золотого окупанти двічі обстрілювали з мінометів калібру 120 мм і тричі - з мінометів 82-го калібру. Вогневого впливу зазнали опорні пункти наших військ неподалік Новотошківського, Авдіївки, Павлополя, Водяного, Гнутового і Лебединського.

За даними розвідки, впродовж 4 листопада трьох окупантів знищено і ще чотирьох - поранено.

З опівночі 5 листопада бойовики здійснили два обстріли без застосування важкого озброєння. Вогонь вівся в районі Павлополя і Гнутового, втрат з українського боку немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram