ГоловнаСуспільствоПодії

Вантажівка "наздогнала" і зіштовхнула з дороги мікроавтобус з робітниками у Львівській області

Одна людина загинула, шестеро отримали поранення.

Уранці 10 жовтня на автодорозі Київ - Чоп біля села Луб'яна Миколаївського району сталося зіткнення автопоїзда ДАФ і мікроавтобуса ГАЗель. Одна людина загинула, шестеро отримали травми, повідомляє ГУНП Львівської області.

За попередніми даними, автопоїзд ДАФ і мікроавтобус рухалися в попутному напрямку. Від удару мікроавтобус з'їхав у кювет. У результаті зіткнення одна людина загинула, ще шестеро отримали тілесні ушкодження.

За даними видання Zaxid.net, мікроавтобус ГАЗель належить ТОВ "Онур". Під час ДТП загинув працівник цього ж підприємства, 55-річний електрозварювальник, постраждалі - також співробітники ТОВ.

"За попередньою інформацією, наш автомобіль зупинився на пішохідному переході, пропускаючи пішохода. В автомобіль ззаду в'їхав DAF, збив його з траси", - розповів начальник служби охорони праці та безпеки руху "Онура" Борис Вільгуцький.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини події та особи учасників ДТП, медики встановлюють постраждалим діагнози. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram