ГоловнаСуспільствоЖиття

Екс-співробітника Одеської митниці затримали за підозрою у викраденні 37 контейнерів із заарештованим товаром на 154 млн грн

Діяльність Дениса Амінєва пов'язують з контрабандою.

Екс-співробітника Одеської митниці затримали за підозрою у викраденні 37 контейнерів із заарештованим товаром на 154 млн грн
Фото: Українські Новини

Співробітники Державної фіскальної служби затримали колишнього співробітника Одеської митниці за підозрою в розкраданні 37 контейнерів із заарештованим товаром на 154 млн гривень.

Про це повідомив виконувач обов'язків голови ДФС Мирослав Продан.

"Щойно співробітники ДФС затримали відому у певних колах особу, колишнього співробітника Одеської митниці, діяльність якого пов'язують з контрабандою - Дениса Амінєва", - написав він у facebook.

Продан повідомив, що Амінєва підозрюють у причетності до викрадення заарештованих товарів, а саме - 37 контейнерів із нерозмитненим вантажем орієнтовною вартістю 154 млн гривень, які зберігалися на території митного поста "Одеса-Центральний".

Нагадаємо, 20 червня Кабмін затвердив план дій із боротьби з контрабандою та тіньовими схемами на митниці. За словами глави МВС Арсена Авакова, від боротьби з контрабандою держава може виграти 70-100 млрд грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram