ГоловнаСуспільствоПодії

В Одеській області зійшов з рейок вантажний потяг (оновлено)

Постраждалих у результаті аварії немає.

В Одеській області на перегоні Іванівка - Веселий Кут у вівторок, 3 липня, зійшли з рейок 25 вагонів вантажного поїзда. У зв'язку з аварією рух пасажирських поїздів організовано за альтернативними маршрутами. Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Фото: od.npu.gov.ua

Про потерпілих в результаті аварії не повідомляється. На місце події оперативно скеровано три відновлювальні поїзди зі станцій Роздільна, Подольськ і Одеса-Товарна. Також на місці працює комісія для визначення причини інциденту. Вагони завантажені різними видами вантажу: шротом і прокатом чорних металів.

Залізничники інформують пасажирів про зміну часу прибуття поїздів і маршрутів, а також розглядають можливість організації трансферу пасажирам, що прямують на станції, до яких зараз дістатися поїздами неможливо.

Поїзди, що прямують до Києва (№ 762/761 Одеса - Київ, № 94/93 Одеса - Мінськ, № 24/23 Одеса - Москва, № 106/105 Одеса - Київ, № 146/145 Ізмаїл - Київ), їдуть через Одесу - Колосівку - Помічну - Чорноліську - Т. Шевченка - Миронівку - Київ.

Потяги в напрямку Львівської залізниці (№ 136/135 Білгород-Дністровський - Чернівці, № 258/257 Одеса - Львів, № 26/36 Одеса - Рахів - Перемишль, № 108/107 Одеса - Ужгород, № 12/11 Київ - Львів) прямують через Одесу - Колосівку - Помічну - Слобідку - Вапнярку.

Поїзд № 84/83 Одеса - Ковель пройде через Одесу - Колосівку - Помічну - Чорноліську - Т. Шевченка - Миронівку - Фастів - Козятин.

Оновлення. У поліції Одеської області повідомили, що постраждалих в результаті аварії немає. Хімічних і вогненебезпечних речовин не виявлено.

"Вантажний поїзд, що перевозив зерно та добрива, зійшов з рейок. 12 вагонів лягли на бік і ще у 12 відірвало ходову частину. Постраждалих немає", - йдеться у повідомленні.

На місці події працює слідчо-оперативна група.

Зараз рух поїздів у напрямку "Одеса - Київ" призупинено.

Нагадаємо, в Луганській області поліція затримала чоловіків, які демонтували 137 метрів залізничних колій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram