ГоловнаСуспільствоОсвіта

Міносвіти відкрило реєстрацію електронних кабінетів

Відсьогодні абітурієнти можуть створювати особисті кабінети для подачі заяв до вузів.

Міносвіти відкрило реєстрацію електронних кабінетів
Фото: Макс Левин

В Україні з 2 по 25 липня проходить реєстрація електронних кабінетів абітурієнтів, з 12 липня стартує подача електронних заяв на вступ до вищих навчальних закладів, повідомляє Міністерство освіти і науки.

"Сьогодні, 2 липня 2018 року, почалася реєстрація електронних кабінетів вступників - вона буде відкрита до 18:00 25 липня. З 12 липня з кабінету можна буде подавати заяви на вступ до вузів. Їх прийом триватиме до 18:00 26 липня", - сказано в повідомленні відомства.

Цього року заяви в електронній формі повинні подавати охочі навчатися на бакалавра, магістра медичного, фармацевтичного, ветеринарного спрямування, а також молодшого спеціаліста на базі 11 класів.

Для реєстрації потрібно зайти на сторінку https://ez.osvitavsim.org.ua/ і вказати таку інформацію: адресу електронної пошти, пароль, дані сертифікату зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) та дані атестату про повну загальну середню освіту.

Раніше ДП "Інфоресурс" провело тестування електронних кабінетів, щоб перевірити роботу системи і виправити можливі недоліки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram