ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові "швидка" збила на переході підлітка в навушниках

Школяр дістав закриту черепно-мозкову травму й був госпіталізований.

У Харкові карета "швидкої допомоги" наїхала на 15-річного хлопця на пішохідному переході. Інцидент стався 15 червня на перехресті вулиць Чкалова та Шишковської, повідомляє прес-служба обласної поліції.

На місці події співробітники слідчо-оперативної групи з'ясували, що медики поспішали на виклик для надання допомоги іншій дитині, яка знепритомніла.  

За інформацією поліції, автомобіль швидкої допомоги рухався з дотриманням усіх інструкцій, з увімкненими звуковим і світловим сигналами. У цей час 15-річний школяр переходив дорогу по пішохідному переходу. Він не почув наближення автомобіля, оскільки слухав музику в навушниках.

Водій швидкої побачив хлопця, але не встиг загальмувати. У результаті підліток потрапив під колеса. Внаслідок ДТП він дістав закриту черепно-мозкову травму.

 

Інша бригада "швидкої допомоги" доправила потерпілого до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. Мещанінова. Стан його здоров'я задовільний.

Факт події зареєстровано в журналі єдиного обліку правопорушень. Обставини дорожньо-транспортної пригоди з'ясовують, поінформували в поліції.

Як повідомлялося, 12 червня "швидка" насмерть збила жінку на пішохідному переході в Херсоні.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram