ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала водія, який вивантажив 12 тонн сміття зі Львова в Чернігівській області

Зловмисника спіймали "по гарячих слідах".

Поліція затримала водія, який вивантажив 12 тонн сміття зі Львова в Чернігівській області

Поліція затримала чоловіка, який вивантажив 12 тонн львівського сміття посеред села Степ у Чернігівській області. Про це повідомляється на сайті відомства.

"Увечері 15 червня в поліцію надійшла інформація від небайдужих громадян про те, що в селі Степ Борзнянського району вантажівка висипала значну кількість сміття", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що спійманий "на гарячому" водій вантажівки не заперечував своєї провини і дав правдиві свідчення.

За його словами, у Львові він завантажив сміття і автомобілем "Вольво" з напівпричепом перевіз в село Степ, де і викинув. Загальна вага сміття становила близько 12 тонн.

За даними поліції, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 239 Кримінального кодексу України (забруднення або псування земель речовинами, відходами чи іншими матеріалами, шкідливими для життя, здоров'я людей або довкілля, внаслідок порушення спеціальних правил, якщо це створило небезпеку для життя, здоров'я людей або навколишнього середовища).

Нагадаємо, Львів оголосив тендер на будівництво сміттєпереробного заводу. Проблеми з вивезенням сміття у Львові тривають з середини 2016 року в зв'язку з закриттям міського сміттєзвалища. Влітку 2017 року міськрада змушена була передати ці обов'язки з доплатою Львівській ОДА.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram