ГоловнаСуспільствоЖиття

У Кривому Розі вилучили рекордну партію метадону

Двоє жителів ОРДО організували в приватному будинку виробництво синтетичного наркотику.

У Кривому Розі вилучили рекордну партію метадону
Фото: ssu.gov.ua

Співробітники Служби безпеки та прокуратури викрили у Дніпропетровській області нарколабораторію з виготовлення наркотичного засобу метадону.

Про це повідомляється на сайті СБУ.

Правоохоронці встановили, що двоє жителів тимчасово окупованих районів Донецької області організували в приватному будинку виробництво синтетичного наркотику. Сировину для виготовлення метадону наркодилери отримували поштою із однієї з країн Східної Азії.

"Під час обшуків вилучили понад 10 кг готового наркотику, вартість якого за цінами "чорного ринку" становить понад 10 млн гривень. Це найбільша партія в історії нашої країни. Правоохоронці також виявили майже 300 кг інгредієнтів і прекурсорів для виготовлення ще близько 100 кг метадону. Завдяки оперативним діям співробітників спецслужби ділки не встигли реалізувати жодного грама небезпечного наркотику", - наголошується в повідомленні.

Фото: ssu.gov.ua

Як з'ясувалося, частину "товару" зловмисники планували реалізовувати на тимчасово окупованих бойовиками територіях Донбасу "під дахом" ватажків незаконних збройних формувань.

Фото: ssu.gov.ua

Нагадаємо, у Дніпровському районі столиці киянин організував на винайманій квартирі нарколабораторію з мільйонним прибутком. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram