ГоловнаСуспільствоПодії

5 людей отримали хімічні опіки у маршрутці через речовину, яку перевозила пасажирка

Інцидент стався у Львівській області.

5 людей отримали хімічні опіки у маршрутці через речовину, яку перевозила пасажирка
Фото: loda.gov.ua

П'ятеро пасажирів міжміського автобуса у Львівській області отримали хімічні опіки. Причиною стала речовина, яку одна із пасажирок маршрутки везла у пластиковій пляшці. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Інцидент стався ввечері 13 квітня.

"О 19:24 до рятувальників надійшло повідомлення, що в місті Городок, в автобусі, який курсував за маршрутом Львів - Вугри, стався витік дезінфікувальної речовини "Бланідас", яку використовують для стерилізації медичних інструментів", - йдеться в повідомленні ДержНС у Львівській області.

Як встановили співробітники поліції, речовину везла 32-річна мешканка району.

"Везла у півлітровій пластиковій пляшці дезінфікувальний засіб для домашніх потреб. Під час руху автобуса він збовтався, почалася хімічна реакція, в результаті якої речовина потрапила в салон транспортного засобу і на відкриті частини тіла інших пасажирів", - зазначили у поліції області.

Дві жінки, 29-річна жителька району та 59-річна жителька міста Городок, госпіталізовані в хірургічне відділення лікарні. У них діагностували хімічні опіки обох ніг. Трьом постраждалим медики надали допомогу і відпустили додому.

За wим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді громадських робіт на термін від 150 до 240 годин, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до двох років.

Нагадаємо, раніше у Львові тролейбус в'їхав у маршрутку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram