ГоловнаСуспільствоЖиття

У вівторок у Києві до -3 градусів

На дорогах місцями ожеледиця.

У вівторок у Києві до -3 градусів
Фото: Макс Требухов

У вівторок, 13 лютого, в Києві хмарно, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-6 градусів, удень -1...-3 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно, місцями сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-9 градусів, удень -1...-6 градусів.

У Карпатах сніг, температура вночі -10...-15 градусів, удень -1...-6 градусів.

На півночі України хмарно, без опадів, місцями в Сумській і Житомирській областях сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-9 градусів, удень -1...-6 градусів. У центрі України хмарно, без опадів, місцями у Вінницькій, Полтавській і Дніпропетровській областях невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-8 градусів, удень -1...-6 градусів.

На сході України хмарно, сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-7 градусів, в Харківській області до -9 градусів, удень -1...-6 градусів.

На півдні України хмарно, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-8 градусів, удень +2...-3 градуси.

У Криму хмарно, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1 ... + 6 градусів, удень +3 ... + 8 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram