ГоловнаСуспільствоВійна

Доба на Донбасі минула без втрат

Бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню.

Доба на Донбасі минула без втрат
Фото: Макс Левін

За минулу добу бойовики здійснили дев'ять прицільних обстрілів позицій українських військових на Донбасі, застосовуючи міномети різних калібрів. У результаті жоден військовослужбовець не постраждав.

Про це повідомляє прес-центр Штабу антитерористичної операції у Фейсбуці.

На Луганському напрямку вдень і в темний час доби терористи вели вогонь з озброєння БМП, гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї неподалік Зайцевого.

На Донецькому напрямку бойовики зосередили свою вогневу активність на Примор'ї. Зокрема, з мінометів калібру 120 і 82 мм обстрілювали околиці Талаківки, супроводжуючи вогнем з озброєння БМП. Поблизу Водяного і Широкиного зафіксовано обстріли з мінометів різних калібрів. Крім того, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики порушували перемир'я в передмісті Авдіївки.

Загалом, за минулу добу по всій лінії зіткнення противник провів 9 прицільних обстрілів позицій Збройних Сил України. У результаті ворожого вогню жоден військовослужбовець сил АТО не постраждав.

Нагадаємо, згідно з даними соцопитування, більш ніж 80% сімей загиблих на Донбасі підтримують повернення окупованих територій в Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram