ГоловнаСуспільствоПодії

Чоловік, якого зарізали на зупинці в Києві, виявився шеф-кухарем одеського ресторану (оновлено)

Вбивство скоїв 28-річний молодший лейтенант, який служить за контрактом у Білій Церкві й недавно повернувся із зони АТО.

Напередодні на зупинці громадського транспорту біля станції метро "Чернігівська" в Києві був убитий шеф-кухар одного з одеських ресторанів Руслан Юрченко.

Про це повідомив його колега Alex Cooper.

"Вчора вбили Руса, першого шеф-кухаря "Купера", ми пропрацювали понад три роки разом. Ножем у спину, солдат 72 бригади у звільненні, на очах у дружини. Знаєте за що? За зауваження і прохання дотримуватися черги!", - написав він у Facebook.

У загиблого залишилася дружина і двоє дітей.

Оновлення. Головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив, що вбивство скоїв молодший лейтенант 1990 року народження, який служить за контрактом у Білій Церкві.

За словами Матіоса, який послався на доповідь військового прокурора Київського гарнізону, військовий убив чоловіка ножем у ділянку серця. Загиблий був 1983 року народження.

Офіцеру оголосили підозру про умисне вбивство. Військовий недавно повернувся з АТО, додав Матіос.

Раніше повідомлялося, що правоохоронці по гарячих слідах затримали чоловіка, який зізнався, що скоїв напад на чоловіка біля станції метро "Чернігівська". За попередньою інформацією, між двома чоловіками виникла суперечка на зупинці. Після чого один з них пішов у магазин поблизу, купив кухонного ножа, повернувся на місце і завдав кілька ударів своєму опоненту.

Водночас, Еспресо повідомляло, що на зупинці в черзі на маршрутку виник конфлікт. За словами очевидців, чоловік намагався пройти в автобус без черги. Один з чоловіків, що стояли в черзі, зробив зауваження іншому пасажирові. Після бійки чоловік, який намагався сісти в автобус без черги, дістав ніж і вдарив свого опонента в серце.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram