ГоловнаСуспільствоЖиття

До розслідування вбивства Ноздровської залучено 300 поліцейських

Поліція продовжує відпрацьовувати чотири версії вбивства правозахисниці.

До розслідування вбивства Ноздровської залучено 300 поліцейських
Сергей Яровой, Вячеслав Аброськин
Фото: http://mvs.gov.ua

До розслідування вбивства юристки Ірини Ноздровської залучили 300 працівників Нацполіції, зокрема оперативників Департаменту карного розшуку і слідчих. Про це сьогодні, 7 січня, розповів перший заступник голови МВС Сергій Яровий під час наради з першим заступником голови Нацполіції - начальником кримінальної поліції В'ячеславом Аброськіним, повідомляють на сайті МВС.

«Робота з розслідування вбивства Ірини Ноздровської триває, незважаючи на різдвяні свята, і перебуває на моєму особистому контролі. 300 працівників Нацполіції залучено до розслідування цієї справи», - зазначив Яровий.

За словами Аброськіна, поліція продовжує відпрацьовувати всі чотири версії вбивства правозахисниці.

«На сьогодні ми вже повністю відтворили маршрут Ірини від місця її роботи в Києві до станції метро «Героїв Дніпра» та частково в село Демидів, де жила потерпіла. Процес встановлення свідків триває», - підкреслив він.

Аброськін зазначив, що результати слідчо-оперативних заходів поліція вже має, однак повідомити громадськості про них поки що не можуть.

«Ми ще раз звертаємося до громадян, які, можливо, стали свідками цього злочину і мають ґрунтовну інформацію, яка могла б допомогти слідству в розкритті вбивства Ірини Ноздровської - зателефонуйте нам. Ми досі не отримали жодного дзвінка, а отримуємо лише критику з боку суспільства», - додав Аброськін.

Нагадаємо, Ірина Ноздровська зникла наприкінці 2017 року і була знайдена мертвою 1 січня в річці у Вишгородському районі Київської області. Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram