ГоловнаСуспільствоВійна

За добу в АТО загинув один військовий (оновлено)

Ворог активізував повітряну розвідку.

За добу в АТО загинув один військовий (оновлено)
Фото: Макс Левін

За минулу добу бойовики на Донбасі п'ять разів порушили перемир'я. У результаті ворожих обстрілів жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Усі обстріли були зафіксовані до 15:30, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 82 мм бойовики вели вогонь по оборонних укріпленнях навколо Мар'їнки і шахти Бутівка. Гранатомети різних видів і легке піхотне озброєння загарбники застосували біля Авдіївки і Водяного, а зі стрілецької зброї провокували захисників Широкиного. Українські військові вогню у відповідь не відкривали.

За минулу добу ворог активізував повітряну розвідку. Безпілотні літальні апарати супротивника, заборонені до застосування Мінськими домовленостями, були зафіксовані в районі Світлодарської дуги і на Приазов'ї.

Оновлення 12:42. Кодимська райадміністрація повідомила, що втрати вчора все ж були. Житель Одеської області Олександр Чегурко, який був розвідником у 28-й окремій мехбригаді, загинув 3 січня. Обставини загибелі військовослужбовця невідомі.

Народився він 16 липня 1987 року в селі Шершенці Кодимського району.

Нагадаємо, у вівторок бойовики шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті двоє українських військовослужбовців отримали легкі поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram