ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області перекинувся автобус із Білорусі

Він перевозив групу білорусів в аквапарк Dream Town.

У Київській області перекинувся автобус із Білорусі

В ніч на 31 грудня в Іванківському районі Київської області перекинувся пасажирський автобус "Сетра" з білоруського Мозиря.

Пасажири після огляду та надання медичної допомоги відпущені додому, госпіталізація не знадобилася, повідомляє агентство БелаПАН з посиланням на білоруську ДАІ. Там окремо наголосили, що інформація про те, що автобус перевозив дітей з Мозиря, недостовірна.

Водночас на форумі Onliner.by написали, що причиною аварії стало те, що водій заснув за кермом. Мозирянин, що володіє інформацією, розповів таке: "Автобус був від компанії "Міга Ентерпрайз". Він перевозив групу (зокрема дітей) в аквапарк Dream Town (Київ). Дорогою назад не доїжджаючи до кордону водій заснув за кермом. Він був один".

"Все сталося приблизно о 1:10. Автобус з'їхав у кювет і перекинувся. Водій в рейс був відправлений один... Без сну майже 20 годин. Результат видно. Через 30-40 хвилин прибула машина МНС України. Людей тимчасово розмістили в клубі найближчого села. Надали гарячий чай та бутерброди, видали ковдри. О 5 ранку за нами приїхав автобус. Після перетину білорускою кордону і у цього автобуса сталася поломка... В місто людей доставили на початок одинадцятої", - розповів він.

У турагенції "Міга Ентерпрайз" підтвердили, що автобус, який перекинувся, здійснював рейс від агентства, але відмовилися від коментарів, зазначивши, що всі пасажири живі і здорові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram