ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинув один військовослужбовець, чотирьох поранено

Бойовики 38 разів обстріляли позиції сил АТО.

За добу на Донбасі загинув один військовослужбовець, чотирьох поранено
Фото: ТСН

За минулу добу бойовики 38 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі. У результаті один військовослужбовець загинув, ще четверо отримали бойові травми.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Фейсбуці.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається тривожною. Російсько-окупаційні війська все частіше здійснюють обстріли позицій сил АТО з озброєння, яке повинні відвести від лінії зіткнення, в тому числі із застосуванням танків", - йдеться у звіті.

На Луганському напрямку із западанням сутінків бойовики активізувалися біля Троїцького і Луганського. Поблизу цих прифронтових населених пунктів також вели вогонь зі 120-міліметрових мінометів. З гранатометів і стрілецької зброї неодноразово обстрілювали українські позиції неподалік Новоолександрівки, Жовтого, Золотого і Кримського.

На Донецькому напрямку ввечері епіцентр протистояння з Приазов'я перемістився в передмістя Авдіївки. Тут терористи неодноразово відкривали вогонь з усього наявного піхотного озброєння, а ближче до півночі понад годину вели вогонь з озброєння танка. З мінометів калібру 82 мм бойовики обстрілювали захисників Верхньоторецька і Лебединського, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - захисників Талаківки і Мар'їнки.

Нагадаємо, за неділю на Донбасі зафіксували 19 обстрілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram