ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли села Травневе і Гладосове, які недавно повернули під контроль України

Ці дії НЗФ ОРДО розцінюються як чергова спроба дискредитації підрозділів ЗСУ.

Бойовики обстріляли села Травневе і Гладосове, які недавно повернули під контроль України
Архивное фото
Фото: cont.ws/post/91594

Бойовики вранці обстріляли селища Травневе і Гладосове в Донецькій області, які нещодавно повернули під контроль української армії.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

"Ці дії НЗФ ОРДО розцінюються як чергова провокація дискредитації підрозділів ЗСУ в АТО і недопущення спостерігачів СММ ОБСЄ і представників місії ООН, які планували провести моніторинг гуманітарної ситуації і ситуації з приводу порушень бойовиками ОРДО "режиму тиші" в зазначених населених пунктах", - йдеться в повідомленні.

Також СЦКК засудила дії бойовиків, які ставлять під загрозу життя і здоров'я цивільного населення.

"Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню і свідоме невиконання Мінських домовленостей", - заявили в СЦКК.

Нагадаємо, 25 листопада штаб АТО підтвердив, що села Травневе і Гладосове, які раніше перебували в "сірій зоні", взято під контроль української армії. 24 листопада офіцери груп цивілно-військового співробітництва "Бахмут" і "Світлодарськ" привезли в ці населені пункти продуктові набори першої необхідності: крупи, м'ясні та рибні консерви.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram