ГоловнаСуспільствоЖиття

Офісні дивани від компанії GREEG у Києві

Під час облаштуванні робочих місць поряд з незмінними столами, стільцями та кріслами не можна обійти увагою і м'які меблі. Рідко коли підприємство обходиться без настільки функціональних предметів, як офісні дивани. Саме вони дозволяють максимально продумано і зручно організувати робочий простір. Пропоновані сучасними виробниками м'які меблі для офісу різноманітні за формою, матеріалами і забарвленнями.

Компанія Greeg (м.Київ) не є винятком - наші меблі здатні потішити будь-кого. Щоб не розгубитися через це різноманіття, є сенс ознайомитися з наявним асортиментом і його основними властивостями.

М'які офісні меблі в Києві від Greeg

Беручись вибирати диван, визначтеся з метою придбання і особливостями конкретного приміщення. Першорядну увагу слід приділити таким характеристикам меблів, як:

  • розмір;
  • дизайн;
  • конструкція.

Якщо ви завітаєте до меблевого каталогу, який представлений на сайті компанії «Гріг», ви отримаєте уявлення про типи офісних диванів і варіанти їх адаптації під ваші потреби.

Так, компактні одномісні і двомісні моделі відмінно впишуться в малі приміщення-приймальні, невеликі кабінети і т.п. А ідеальним рішенням для просторих представницьких залів і переговорних стануть офісні дивани, розраховані на кілька людей.

Тип і конструкція також багато в чому залежать від наявних квадратних метрів:

  • кутові дивани і моделі в формі півкола або букви «П» вимагають багато місця;
  • кушетки або лінійні моделі впишуться в найвужчий коридор;
  • модульні конструкції з присувними елементами дозволяють розміщувати секції максимально зручно.

М'які меблі для офісу: різні нюанси вибору

Зручність і функціональність - це ще не все. Не меншої уваги вартий і привабливий зовнішній вигляд дивана. А це сукупність трьох чинників:

  • колір;
  • стиль;
  • матеріал.

Забарвлення - це перше, що вловлює людське око при погляді на будь-який об'єкт. Меблі повинні бути виконані в єдиному колірному рішенні з навколишнім простором і відповідати його призначенню. Так, строгі і дорогі офіси банків і респектабельних компаній віддадуть перевагу консервативним відтінкам - чорний, темно-синій, коричневий. А художні студії, архітектурні майстерні та інші творчі установи не обмежені у своєму виборі - до їхніх послуг все різноманіття яскравих і незвичайних кольорів оббивки.

Це стосується і питання стилю. Класика чи хай-тек, ар-нуво чи мінімалізм - правильно дібрані меблі додадуть гармонії і підкреслять панівний там дух.

Щодо матеріалу для офісних диванів, то незмінним лідером тут залишається натуральна шкіра. Її благородний і дорогий вигляд - свідчення певного статусу і смаку власників. Це завжди модно, красиво і практично. Втім, прихильникам більш демократичних рішень сучасна промисловість пропонує не менш цікаві варіанти оббивки. У нашому асортименті ви без зусиль знайдете:

  • замінники шкіри;
  • екошкіру з різними покриттями;
  • високоякісні міцні тканини і аксесуари.

Офісні дивани в Києві

На сайті нашого інтернет-магазину жителі Києва та інших міст можуть ознайомитися з предметами меблів, які прикрасять бізнес-приміщення будь-якого типу. Купуйте готові меблі або вибирайте виготовлення необхідних предметів за індивідуальним замовленням. У будь-якому випадку ми гарантуємо виключно високу якість всієї продукції, оперативний сервіс і розумні ціни.

За матеріалами компанії GREEG.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram