ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі двоє військових, яких вважали загиблими, вийшли з-під обстрілів поблизу Кримського

За минулу добу ЗСУ обстрілювали 17 разів.

На Донбасі двоє військових, яких вважали загиблими, вийшли з-під обстрілів поблизу Кримського
Фото: ТСН

Протягом 24 листопада на Донбасі окупанти 17 разів порушували режим припинення вогню. Більш ніж у половині випадків військові ЗСУ стріляли у відповідь. Йдеться в ранковому зведенні штабу АТО.

На Луганському напрямку бойовики порушували Мінські домовленості на Світлодарській дузі. Під вогонь з 120-мм мінометів потрапили наші опорні пункти неподалік Новолуганського. Біля Луганська застосовували міномети, гранатомети, озброєння БМП і стрілецьку зброю. Кілька разів противник відкривав вогонь по українських воїнах поблизу Лозового.

На Донецькому напрямку російські найманці з 82-мм мінометів обстрілювали захисників Пісків, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - захисників Авдіївки і шахти Бутівка, а з гранатометів і озброєння БМП - підступи до Березового.

Крім того, двоє військовослужбовців, яких вважали загиблими вчора під час зіткнення біля Кримського, вийшли з-під обстрілів і повернулись до своїх підрозділів.

Внаслідок обстрілів втрат серед українських воїнів за минулу добу немає.

Також сьогодні штаб АТО очікує збройних провокацій поблизу населених пунктів Гладосове і Травневе, оскільки туди прямує місія ОБСЄ.

Нагадаємо, вчора міністр МВС Арсен Аваков заявив про складну екологічну ситуацію на Донбасі - 80% шахт на окупованих територіях затоплені водою, змішаної з метаном.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram