ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО повідомив про шість обстрілів з опівночі

Про втрати не згадується.

Штаб АТО повідомив про шість обстрілів з опівночі
Фото: Макс Левин

Від опівночі суботи російсько-окупаційні війська шість разів порушили перемир'я в зоні бойових дій на Донбасі. У половині випадків Збройні сили України відкривали у відповідь вогонь.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні.

Зокрема, що на Луганському напрямку противник вів обстріл українських оборонних укріплень на Світлодарській дузі. НЗФ кілька разів обстрілювали українські позиції зі 120-мм мінометів та гранатометів поблизу Травневого, а захисники Луганського потрапили під вогонь противника з озброєння БМП.

"На Донецькому напрямі бойовики з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вели вогонь по захисниках Водяного. Протягом декількох годин, використовуючи цілий спектр піхотного озброєння, противник порушував перемир'я біля Верхньоторецького. У цьому самому районі зафіксовано неодноразові обстріли українських позицій снайперськими парами. Крім того, зі стрілецької зброї НЗФ турбували українських захисників у передмісті Красногорівки", - йдеться в повідомленні.

Раніше штаб АТО підтвердив повернення контролю над селами Травневе і Гладосове із сірої зони.

Водночас Українська сторона СЦКК спростувала просування сил АТО на Донбасі, зазначивши, що сили АТО цілковито дотримуються Мінських домовленостей.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram