ГоловнаСуспільствоПодії

Водія маршрутки, яка збила насмерть двох людей у Києві, заарештовано

Винуватцю ДТП загрожує до 10 років позбавлення волі.

Водія маршрутки, яка збила насмерть двох людей у Києві, заарештовано

Шевченківський районний суд Києва заарештував на два місяці водія маршрутки, який став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди біля станції метро "Героїв Дніпра", в результаті якої загинула подружня пара.

Про це повідомляє прокуратура Києва.

ДТП сталася близько 10:20 4 листопада 2017 року біля станції метро "Героїв Дніпра".

"Перебуваючи за кермом автобуса марки "Богдан", 48-річний чоловік грубо порушив Правила дорожнього руху України та скоїв наїзд на пішоходів. У результаті цієї дорожньо-транспортної пригоди жінка загинула відразу, а її чоловік - в кареті швидкої медичної допомоги дорогою до лікувальної установи", - нагадує прокуратура.

4 листопада водієві маршрутки повідомили про підозру за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Йому загрожує до 10 років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Нагадаємо, подружжя 1952 і 1953 років народження виходили з тролейбуса на зупинці громадського транспорту, коли на них наїхала маршрутка.

У зв'язку з ДТП мер Києва Віталій Кличко доручив провести комплексну перевірку ліцензій і стандартів роботи приватних маршрутних таксі в столиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram