ГоловнаСуспільствоВійна

Один військовий поранений за добу в АТО

Зафіксовано 15 обстрілів.

Один військовий поранений за добу в АТО
Фото: Макс Левин

За минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир'я на Донбасі. У відповідь українські бійці 9 разів застосовували зброю, змушуючи ворога дотримуватися режиму тиші. В результаті бойових дій отримав поранення один військовослужбовець сил АТО.

Наприкінці доби обстановка в районі проведення АТО залишалася напруженою, однак контрольованою Збройними силами України. Демонструючи вогневу присутність на лінії розмежування, противник продовжував обстрілювати українські позиції, час від часу застосовуючи заборонене озброєння, повідомляє штаб АТО.

Так, уночі неподалік Троїцького бойовики спочатку били по укріпленнях сил АТО з мінометів калібру 120 міліметрів, а близько 23:00 поблизу цього ж селища випустили 20 снарядів із реактивної системи залпового вогню. Крім того, ввечері окупанти, наражаючи на небезпеку цивільне населення, обстріляли з 120-міліметрових мінометів житловий сектор селища Водяне.

На Донецькому напрямку під гранатометним вогнем проросійських найманців виявилися українські позиції на підступах до Авдіївки і на шахті Бутівка.

З цієї ж зброї бойовики вели вогонь поблизу Кримського на Луганському напрямку.

Нагадаємо, у вівторок на Донбасі четверо військових загинули, ще четверо були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram