ГоловнаСуспільствоПодії

У ЗСУ у Львівській області служив рецидивіст із 7 судимостями

Солдат вкрав з військової частини зброю і патрони.

У ЗСУ у Львівській області служив рецидивіст із 7 судимостями
Фото: npu.gov.ua

У Львівській області 41-річний військовослужбовець-контрактник викрав з військової частини автомат Калашникова, два магазини до нього і мобільний телефон.

Про це повідомляють на сайті Національної поліції.

Під час перевірки виявилося, що злодій має сім судимостей за крадіжки, угони і зберігання наркотиків.

"Автомат Калашникова і два споряджені магазини до нього з 60 патронами, а також мобільний телефон львів'янин украв у свого товариша по службі. Усвідомлюючи, що інцидент не залишиться непоміченим, злодій зв'язався зі своїм знайомим, потім самовільно покинув межі військової частини і передав йому викрадене майно для зберігання", - йдеться в повідомленні.

Викрадені речі були знайдені під час обшуку в гаражі за місцем проживання військовослужбовця. Самого його затримано за ст.208 КПК України.

Зараз вирішується питання про оголошення підозри за ч.3 ст.410 (викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин, засобів пересування, військової та спеціальної техніки чи іншого військового майна, а також заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу і обрання йому запобіжного заходу.

Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 12 років.

Нагадаємо, в Білій Церкві начальник складу військової частини вкрав 100 тонн дизпалива.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram