ГоловнаСуспільствоЖиття

У суді Києва розглянуть справу про потойбічний світ

Позивач заплатив за це 15 тисяч гривень.

У суді Києва розглянуть справу про потойбічний світ
Фото: osimira.com

Солом'янський районний суд Києва відкрив провадження за позовом фізичної особи про усунення перешкод у спілкуванні та вихованні дітей. Про це йдеться в рішенні суду від 11 вересня, опублікованому в Єдиному реєстрі судових рішень.

Відповідачами у справі виступають четверо фізосіб. Третіми особами виступають Генеральна прокуратура, Українська православна церква Київського патріархату, орган опіки та піклування Солом'янської районної державної адміністрації в Києві, орган опіки та піклування Ічнянської районної державної адміністрації Чернігівської області, Київська місцева прокуратура №9, Служба ювенальної превенції Солом'янського управління поліції ГУ НП у Києві, проект телеканалу СТБ "Слідство ведуть екстрасенси", проект телеканалу СТБ "Один за всіх".

Позивач висунув такі вимоги до фізосіб:

  • примусово направити відповідачів на судово-психіатричну експертизу;
  • зобов'язати відповідачів разом із дітьми звернутися до психологів для налагодження психоемоційного контакту в сім'ї;
  • помістити відповідачів у медичний заклад;
  • примусово відібрати у відповідачів дітей і передати їх на виховання позивачеві.

Також позивач просить суд зобов'язати всі держоргани разом:

  • провести розслідування з приводу шкідливого впливу продуктів харчування з ГМО на розумову діяльність людини;
  • розробити законопроект про заборону використання ГМО в продуктах харчування і подати його до Верховної Ради;
  • виявити негативний вплив окультних обрядів конкретної секти і обов'язково залучити до такого розслідування фахівців у сфері релігії, чорної магії, екстрасенсорики з каналу СТБ, а саме з проекту "Слідство ведуть екстрасенси". При цьому позивач називає конкретного екстрасенса, участь якого в розслідуванні обов'язкова.
  • закрити портал у потойбічний світ, який відкрила секта в своїй квартирі, й обов'язково залучити до цієї справи згаданих вище фахівців з магії і екстрасенсорики.

Позивач також вимагає від телеканалу СТБ випустити передачу про негативний вплив дошлюбних статевих відносин на подальше виховання і життя дітей.

Загалом позивач заявив 24 вимоги нематеріального характеру і заплатив судовий збір у розмірі 640 грн. Суд порахував, що за кожну вимогу слід платити окремий судовий збір і зобов'язав позивача доплатити 14 720 грн. Після оплати судового збору суд відкрив провадження.

Перше засідання призначено на 28 лютого 2018 року на 09:30.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram