ГоловнаСуспільствоПодії

Під Маріуполем ЗРК "ОСА" насмерть збив чоловіка на моторолері

Ознак алкогольного або наркотичного сп'яніння у водія військовослужбовця не виявлено.

Під Маріуполем ЗРК "ОСА" насмерть збив чоловіка на моторолері
Фото: MFA_Ukraine / twitter

Сьогодні, 26 жовтня, в районі села Криничне Донецької області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю військового транспортного засобу та моторолера. В результаті аварії загинув чоловік.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

"Попередньо встановлено, що внаслідок того, що водій моторолера під час повороту на нерегульованому перехресті не переконався в безпеці маневру, сталося зіткнення з військовим транспортним засобом. Потерпілого доправили у міську лікарню, але, на жаль, лікарям не вдалося врятувати його життя", - йдеться в повідомленні.

Ознак алкогольного або наркотичного сп'яніння у водія військовослужбовця не виявлено. За фактом ДТП призначено службове розслідування.

Як уточнює місцевий сайт 0629.com.ua, під час прямування на бойові позиції зенітно-ракетний комплекс (ЗРК) "ОСА" врізався у мотоцикл під керуванням чоловіка 1967 року народження.

За словами очевидців, водій моторолера отримав серйозні травми тазостегнового суглоба.

"Місцевий житель їхав на моторолері перед ЗРК, у моторолера відсутні дзеркала заднього виду і покажчики поворотів. Водій ЗРК подав звуковий сигнал і почав обгін моторолера, в цей момент водій моторолера, без жодних сигналів, почав поворот ліворуч",- пояснили представники ОТГ "Маріуполь", які прибули на місце події.

Нагадаємо, у Вінницькій області БТР зіткнувся з легковим авто.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram