ГоловнаСуспільствоПодії

6-місячний малюк три дні жив у курені в лісосмузі під Харковом

21-річна мати звернулася в поліцію після того, як дитина захворіла.

У Харківській області співробітники ювенальної превенції 24 жовтня врятували шестимісячного малюка, який жив з матір'ю в саморобному наметі посеред лісосмуги, повідомляє місцеве видання NewsRoom.

Фото: Facebook Константин Шеремет

Як повідомив старший інспектор відділу ювенальної превенції Національної поліції в Харківській області Костянтин Шеремет, до правоохоронців звернулася 21-річна жінка зі скаргою на те, що її дитина захворіла. Ювенали виявили, що мати з немовлям живуть у наметі поруч з заводом харчових кислот, а неодноразово судимий батько малюка ніяк їм не допомагає, в результаті чого сім'я опинилася на межі життя і смерті.

Фото: Facebook Константин Шеремет

За даними поліції, дівчина-сирота разом зі своїм співмешканцем знімали житло в Харкові, а коли закінчилися "дитячі гроші", були змушені йти на вулицю і три дні прожили в курені. Зараз дитину обстежують в обласній лікарні, за попередніми даними у хлопчика ГРВІ та бронхіт.

До вирішення проблем сім'ї з житлом силовики підключили соцслужби і благодійні організації. Як розповіли у відділі комунікації ГУ Нацполіції, на дівчину оформили адмінпротокол за невиконання обов'язків з догляду за дитиною.

Фото: Facebook Константин Шеремет

Раніше повідомлялося, що жителька Василькова намагалася продати свого дворічного сина за $35 тис.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram