ГоловнаСуспільствоЖиття

Коли у знімка з'являється родзинка Новости компаний

Depositphotos представила новий онлайн-редактор

Коли у знімка з'являється родзинка

Зробити гарну фотографію - це не просто визначити вигідний ракурс, підібрати незвичайне місце зйомки, але й якісно провести постобробку знімка. Для цього прийнято використовувати всілякі редактори - спеціальні програми, що дозволяють приховати всі недоліки і вигідно підкреслити виключно переваги виконаної роботи. Як правило, спеціалізовані програми вимагають установлення на комп'ютер. Це не проблема, якщо ви звикли проводити обробку вдома, сидячи з горням улюбленого чаю в руках. Але життя будь-якого фотографа - це постійний рух. І часто в напруженому графіку з'являється необхідність обробити знімок, як то кажуть, не відходячи від каси. У таких випадках зручних помічником стає онлайн-фоторедактор, який, на відміну від інших гучних імен, працює безкоштовно.

Crello є продуктом сервісу Depositphotos. Він дозволяє швидко й ефективно створити яскравий знімок для соціальної мережі, підготувати рекламний банер або ж шапку для електронних листів. Але найголовніша перевага редактора - це його простота й універсальність. Завдяки цьому працювати з ним може будь-хто: і новачок, і професіонал.

Серед основних переваг фоторедактора варто відзначити широку базу фотографій, неймовірну кількість готових шаблонів, кілька десятків форматів дизайну і, звичайно ж, безкоштовні знімки і вектори, які можна використовувати для вирішення щоденних робочих моментів. Задля справедливості відзначимо, що є в базі і платні фото, але викласти за кожне таке доведеться лише по 1 долару.

Принцип роботи з редактором Крелло також простий і зрозумілий:

  • Для початку необхідно визначити формат дизайну знімка. У цьому випадку рекомендується відштовхуватися від мети роботи.
  • Після цього чаклуємо в рамках певних параметрів: щось ретушуючи, щось підсвічуючи, а щось навіть збільшуємо.
  • Під кінець роботи - просто милуємося результатом і радіємо з того, що витратити на все довелося не більш ніж десять хвилин.

Професійні фотографи можуть сказати, що такий фоторедактор не можна назвати серйозним. Ми ж поспішаємо не погодиться з категоричністю судження. В окремих випадках дійсно без ручного коректування не домогтися необхідного знімка. Але часто перед нами стоїть завдання максимально швидко і якісно зробити яскравий банер, наприклад. У такому разі немає потреби користуватися серйозним програмним забезпеченням. Значно простіше і швидше скористатися зручним і мобільним Crello.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram