ГоловнаСуспільствоВійна

Четверо військових загинули, ще четверо поранені за добу на Донбасі

Зафіксовано 15 обстрілів.

Четверо військових загинули, ще четверо поранені за добу на Донбасі
Архив
Фото: Макс Левин

У вівторок, 24 жовтня, в результаті бойових дій на Донбасі загинули двоє українських військових, ще одного було поранено. Крім того, внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули двоє і отримали поранення троє українських військових.

Усього за минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир'я. Майже на кожен ворожий обстріл сили АТО відповідали вогнем із піхотного озброєння, повідомляє штаб АТО.

Ввечері та вночі російсько-окупаційні угруповання сконцентрували вогневі провокації в основному на Донецькому і Приморському напрямках.

Так, після 18:00 бойовики двічі били з 82-міліметрових мінометів і один раз з протитанкового гранатомета на підступах до Водяного. Також під вогонь мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів двічі потрапили позиції сил АТО неподалік Талаківки.

На Донецькому напрямку проросійські найманці, починаючи з 19:30 і майже до опівночі, з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали захисників Авдіївки. З цієї ж зброї окупанти били по опорних пунктах сил АТО в районі Зайцевого і Луганського. В результаті обстрілу українських укріплень біля Верхньоторецького отримав поранення один військовий.

На Луганському напрямку ворожа провокація із застосуванням стрілецької зброї зафіксована біля Трьохізбенки.

Нагадаємо, вчора штаб АТО повідомив, що двоє українських військовослужбовців отримали поранення, несумісні з життям, у результаті обстрілу на Маріупольському напрямку. У тому ж секторі отримали поранення двоє бійців у результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої. На Донецькому напрямку двоє військових загинули і один отримав поранення в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої.

У понеділок, 23 жовтня, бойовики 22 рази порушили перемир'я в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Один боєць АТО отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram