ГоловнаСуспільствоЖиття

У поїзді "Шостка - Київ" затримали кримінального авторитета, який нелегально прибув з РФ

Чоловік прямував до Одеської області.

У поїзді "Шостка - Київ" затримали кримінального авторитета, який нелегально прибув з РФ
Фото: Пресс-центр СБУ

Співробітники Служби безпеки, Національної поліції та Держприкордонслужби затримали в Сумській області неодноразово засудженого кримінального авторитета, який нелегально в'їхав на територію України з Росії.

Про це повідомляє прес-служба СБУ у Фейсбуці.

"Правоохоронці виявили громадянина однієї із закавказьких країн в електропоїзді "Шостка - Київ". Оперативники спецслужби встановили, що чоловік був неодноразово засуджений у рідній країні. В Україну він потрапив поза митним і прикордонним контролем", - йдеться в повідомленні.

Чоловік прямував до Одеської області, щоб приєднатися до одного з етнічних злочинних угруповань.

За словами затриманого, він у 1999 році був вперше засуджений за крадіжку автомобіля на шість місяців. У 2004 році вдруге був притягнутий до кримінальної відповідальності за викрадення, озброєну перестрілку і незаконне зберігання наркотиків і отримав 23 роки тюрми. У 2015 році, після 11 років відбування покарання, його амністували.

Фото: Прес-центр СБУ

Зараз вирішується питання про видворення кримінального авторитета з території України.

Нагадаємо, раніше з України видворили кримінального авторитета "Льоху Семипалатинського" - громадянина Казахстану, а також "злодія в законі" на прізвисько "Хусейн сліпий", або його брата-близнюка "Хасана".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram