ГоловнаСуспільствоВійна

Українська армія не зазнала втрат з початку дня

Бойовики о шостій годині вечора зробили 28 обстрілів.

Українська армія не зазнала втрат з початку дня
Фото: facebook.com/ato.news

Від початку доби бойовики на Донбасі 28 разів відкривали вогонь по підрозділах Збройних Сил України, йдеться у вечірньому зведенні штабу АТО. Станом на 18:00 втрат не було.

Найнапруженіша ситуація зараз на Луганському напрямку, обстріли ведуть у районі Бахмутськой траси. Зокрема, біля Кримського і Новотошківського "ЛНР" неодноразово стріляла зі 120-міліметрових мінометів, ствольної артилерії калібру 152 мм і гранатометів. З великокаліберних кулеметів і гранатометів вели вогонь у районі Троїцького, Новоолександрівки і Попасної.

На Приморському напрямку зі ствольної артилерії калібру 122 мм вранці обстріляли позиції в районі Павлополя. Біля Гнутового "ДНР" застосувала міномети калібру 120 мм. Крім того, зафіксовано обстріли зі стрілецької зброї, гранатометів, озброєння БМП в районі Талаківки і Водяного.

На Донецькому напрямку на початку доби з 82-міліметрових мінометів обстріляли позиції в Авдіївці, а вранці бойовики випустили понад десяток мін зі 120-міліметрових мінометів по опорних пунктах неподалік від Верхньоторецького. Під час обстрілу позиції біля Зайцевого бойовики влучили в житловий будинок, постраждалих не було.

Нагадаємо, що 10 червня загинули четверо бійців, троє з них - у результаті прямого влучання міни. Ще четверо військових були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram